Zoombombing چیست؟ چگونه جلوی خراب کردن ترول ها در کنفرانس ویدیویی خود را بگیرید

 


->

با توجه به بیماری همه گیر کروناویروس ، تیم هایی در سراسر جهان از خانه کار می کنند و از کنفرانس ویدیویی به عنوان ابزاری برای برقراری ارتباط استفاده می کنند. متأسفانه ، اکنون چندین گزارش ادعا كرده اند كه خرابكاران - با اصطلاحات ترول - جلسات و کلاس های زوم را به عنوان بخشی از روند جدید كه لقب Zoombombing را مختل می كند ، مختل می كنند. در اینجا همه چیزهایی که شما باید بدانید وجود دارد ، از جمله نحوه جلوگیری از خرابی رویداد Zoom.

Zoombombing چیست؟

بزرگنمایی یک برنامه ویدیوی کنفرانس است که بسیاری از مشاغل و دانشگاه ها از آن استفاده می کنند که جلسات حضوری یا حضوری امکان پذیر نیست. می توانید درباره راهنمای نرم افزاری که برای دسک تاپ و دستگاه های تلفن همراه به دو صورت رایگان و پولی در دسترس است ، از راهنمای ما در اینجا بیاموزید.

به هر حال ، مردم از ویژگی های صفحه نمایش زوم برای طغیان بینندگان دیگر با فیلم های گرافیکی ، مستهجن و سایر محتوای NSFW در سراسر اینترنت استفاده کرده اند. این روند پس از WFH Happy Hour - یک تماس عمومی بزرگنمایی به میزبانی خبرنگاران کیسی نیوتن و سرمایه گذار هانتر پیک - با روند خام بمباران شد. یک ترول به تماس آنها پیوست و دو دختر ، یک جام را به تصویر کشید.

از این بدتر ، مرتکب مجدداً با نام جدید وارد تماس می شود و میزبان ها را مجبور می کند تا به این تماس پایان دهند. مشکل ناشی از این مسئله است: هرکسی که پیوند ملاقات Zoma را به طور عمومی به اشتراک بگذارد ، به خصوص در جایی که می تواند توسط ترول های آنلاین پیدا شود ، مانند توییتر ، باید قبل از شروع تماس گزینه اشتراک گذاری صفحه را تغییر دهد تا از تماس بزرگنمایی خود جلوگیری کند. سقوط شده توسط دیگران

نحوه متوقف کردن Zoombombing

وقتی پیوند جلسه زومیت را در رسانه های اجتماعی یا سایر بخش های عمومی به اشتراک می گذارید ، عمومی می شود و هرکسی می تواند با آن پیوند بپیوندد. با این وجود ، میزبانهای زوم می توانند گزینه تنظیم صفحه نمایش را در تنظیمات خود غیرفعال کنند (یا کنترل مدیر یک تماس) ، در نتیجه مانع شرکت کنندگان می شود که جلسات را به دست بگیرند و جلوی این را بگیرند که هرکسی که تماشا می کند از محتوای نامناسب استفاده کند. در اینجا نحوه درست کردن یک تماس زوم آورده شده است.

شناسه ملاقات تصادفی ایجاد کنید

ابتدا از استفاده از شناسه جلسات شخصی خود برای میزبانی از رویدادهای عمومی خودداری کنید. در اصل یک جلسه مداوم است ، بنابراین اگر نمی خواهید افراد تصادفی تماس شما را خراب کنند ، یک شناسه ملاقات تصادفی ایجاد کنید. در مورد ملاقات شناسه در اینجا و نحوه تولید نمونه تصادفی در ویدیوی بالا اطلاعات کسب کنید.

اشتراک گذاری صفحه را مدیریت کنید

هرگز از کنترل صفحه خود دست نکشید. اگر نمی خواهید افراد تصادفی در رویداد عمومی خود کنترل صفحه و اشتراک گذاری محتوا را کنترل کنند ، توانایی آنها را - قبل از جلسه یا در طول جلسه در نوار کنترل میزبان - محدود کنید.

  1. برای جلوگیری از اشتراک گذاری صفحه از شرکت کنندگان ، از کنترل های میزبان در پایین برنامه استفاده کنید.
  2. روی پیکان کنار Share Screen و سپس گزینه های Advanced Sharing کلیک کنید.
  3. تحت "چه کسی می تواند به اشتراک بگذارد؟" "فقط میزبان" را انتخاب کنید و پنجره را ببندید.
  4. همچنین می توانید صفحه اشتراک را به طور پیش فرض برای همه جلسات خود در تنظیمات وب خود قفل کنید.

شرکت کنندگان خود را مدیریت کنید

فقط به کاربران وارد سیستم اجازه دهید که بپیوندند

فقط به کاربران وارد سیستم اجازه دهید که بپیوندند. از صفحه وب بزرگنمایی ، به تنظیمات بروید. "فقط کاربران معتبر می توانند به جلسات بپیوندند" را فعال کنید.

جلسه را قفل کنید

هنگامی که یک جلسه بزرگنمایی را قفل می کنید ، هیچ مشارکت کننده جدیدی نمی تواند عضو شود ، حتی اگر دارای شناسه جلسه و رمز عبور باشید (در صورت نیاز به یکی از آنها). در جلسه ، روی مشارکت کنندگان در پایین پنجره بزرگنمایی خود کلیک کنید. در پنجره بازشده در مشارکت کنندگان ، روی دکمه ای که می گوید Lock جلسه کلیک کنید کلیک کنید.

به رمز عبور احتیاج دارید

همیشه لازم نیست پیوند جلسه را به اشتراک بگذارید. می توانید هنگام برنامه ریزی رویداد خود ، یک شناسه ملاقات تصادفی ایجاد کنید و برای پیوستن به رمزعبور نیاز دارید. سپس می توانید آن شناسه ملاقات را در رسانه های اجتماعی به اشتراک بگذارید ، اما پس از آن فقط رمز عبور را برای پیوستن از طریق یک پیام مستقیم ارسال کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه تنظیم گذرواژه به اینجا بروید.

شرکت کنندگان مزاحم را حذف کنید

از آن فهرست شرکت کنندگان ، می توانید نام یک شرکت کننده را انتخاب کرده و "حذف" را انتخاب کنید تا آنها را از جلسه خارج کنید.

مردم را نگه دارید یا آنها را نادیده بگیرید

می توانید همه شرکت کنندگان در جلسه را در حالت آماده باش قرار دهید ، به طور موقت اتصال های ویدیویی و صوتی را غیرفعال کنید. برای فعال کردن این ویژگی ، کافیست روی تصویر کوچک ویدیوی شخصی کلیک کرده و گزینه Start Attendee On Hold را انتخاب کنید. وقتی می خواهید مجدداً به عضویت بپردازید ، روی گزینه Hold Hold (لیست خاموش) کلیک کنید. میزبان همچنین می تواند شرکت کنندگان و یا همه آنها را به یکباره نادیده گرفته و نادیده بگیرید. سعی کنید نادیده گرفتن هنگام ورود را در تنظیمات خود فعال کنید - بیاموزید که در اینجا چگونه است.

غیرفعال کردن ویدیو

برای مسدود کردن ویدیوی ناخواسته ، پریشان یا نامناسب ، ویدیوی شخص را خاموش کنید. به اینجا بروید تا یاد بگیرید چگونه.

اتاق انتظار را امتحان کنید

برای رویدادهای عمومی ، زوم توصیه می کند تا ویژگی اتاق انتظار خود را امتحان کنید تا میهمانان خود را در جلسات جلوی خود قرار ندهید تا زمانی که آماده شوید. به عنوان یک میزبان ، می توانید تنظیمات اتاق انتظار را برای کنترل اضافی تنظیم کنید و حتی می توانید پیامی را که افراد منتظر می بینند شخصی سازی کنید.

برای آشنایی با نحوه عملکرد اتاق انتظار به اینجا بروید.

میخواهی بیشتر بدانی؟

برای راهنمایی و ترفندهای بیشتر ، پست وبلاگ Zoombombing را بزرگنمایی کنید.